Daniel Wellington | Calitate și eleganță garantată

Accesoriile schimbă complet chiar și o ținută banală, mai ales atunci când sunt de calitate superioară și alese cu grijă. În ceea ce privește ceasurile penteu femei sau bărbați, Daniel Wellington este brandul meu preferat. Diversitatea de produse absolut superbe mă face mereu să mai adaug un produs pe wishlist, iar dacă și voi sunteți la fel, folosiți codul de 15% reducere DWBBVALD .

Daniel Wellington este un brand foarte cunoscut și îndrăgit la nivel internațional care oferă clienților ceasuri pentru femei și bărbați, dar și câteva noutăți: bijuterii (cercei, inele, coliere, brățări), ochelari de soare și smartwatch case.

Ceasurile Daniel Wellington

Pe lângă designul elegant, aceste ceasuri au o calitate superioară. Majoritatea sunt fabricate din materiale durabile precum oțelul inoxidabil lustruit și au finisaje placate cu aur sau argint. Chiar și curelele sunt alese cu grijă, fiind realizate din plasă presată sau piele presată. Garanția oferită este de 2 ani, iar returul este gratuit.

Acum au o ofertă pe site: cumpărați un ceas ICONIC și primiți cadou o brățară Classic Bracelet și livrare gratuită, iar codul de reducere DWBBADELINAN vă mai scade 15% din întreaga comandă.

Use DWBBADELINAN for 15% off Daniel Wellington

Bijuteriile Daniel Wellington

Bijuterii simple și elegante care schimbă complet chiar și cea mai banală ținută! Diversitate destul de mare aș spune eu și modele pentru toate gusturile. Găsiți multe idei de cadou pentru cineva drag sau chiar pentru voi înșivă, de la inele și cercei, până la brățări și coliere superbe.

Chiar dacă sunt relativ noi pe site, am observat că sunt îndrăgite de clienți. La fel ca în cazul ceasurilor, materialele folosite sunt calitative: oțel inoxidabil și placaje de aur sau finisaje din argint. Îmi place mult ideea de minimalist și faptul că bijuteriile lor nu sunt foarte încărcate. Simplu și elegant!

Și ocelarii de soare sunt absolut superbi! Vă las aici o poză cu preferații mei.

Livrarea este gratuită la comenzi de peste 190 lei, se face prin UPS Standard și ajunge în 2-5 zile lucrătoare la domiciliu. Există și varianta Express (livrare la domiciliu în 2-3 zile lucrătoare), dar pentru acest serviciu trebuie să plătiți 59 lei.

Daniel Wellington oferă metode sigure de plată și puteți alege să plătiți prin Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, Diners Club International sau ramburs.

Codul de 15% reducere DWBBADELINAN poate fi folosit nelimitat, la oricâte comenzi doriți, indiferent de numărul sau de valoarea lor.

Spor la shopping!

Lasă un comentariu